LGR - Lars-Göran Hansson Redovisning

Västra Götalands län

Information

LGR - Lars-Göran Hansson Redovisning är ett företag som finns i Orust. I LGR - Lars-Göran Hansson Redovisning finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Christer Lars-Göran som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med LGR - Lars-Göran Hansson Redovisning så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LGR - Lars-Göran Hansson Redovisning på telefon 070-2217277.

Kameral uppdragsverksamhet samt försäljning av datorer och tillbehör, utbildning inom data och redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är LGR - Lars-Göran Hansson Redovisning av bolagstypen Enskild firma.

LGR - Lars-Göran Hansson Redovisning är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Orust arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LGR - Lars-Göran Hansson Redovisning innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och LGR - Lars-Göran Hansson Redovisning är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LGR - Lars-Göran Hansson Redovisning så är det följande:

LGR - Lars-Göran Hansson Redovisning har 570107-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.