Elentreprenad i Stenungsund AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Elentreprenad i Stenungsund AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Orust här finns det många olika Aktiebolag. Elentreprenad i Stenungsund AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Orust jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Elentreprenad i Stenungsund AB är momsregistrerat sedan2007-08-23 och har organisationsnummer 556723-0635.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-6188183.

Elentreprenad i Stenungsund AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-08-23.

I Elentreprenad i Stenungsund AB så sitter följande personer i styrelsen: Roth, Håkan Naylor som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Roth, Ingrid Christina Helén som är född 1966 och har titeln Suppleant , Roth, Linnéa Marie som är född 1968 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra elektriska installationer, inköp och försäljning av elartiklar, uthyrning av fastigheter, äga och handla med fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.