Ytterby Bensinstation AB (Preem Bensinstation)

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Ytterby Bensinstation AB (Preem Bensinstation). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Orust här finns det många olika Aktiebolag. Ytterby Bensinstation AB (Preem Bensinstation) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Orust jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Ytterby Bensinstation AB (Preem Bensinstation) är momsregistrerat sedan2007-02-22 och har organisationsnummer 556713-4225.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0303-91746 alternativt besöka eller skicka post till Ytterby Bensinstation AB (Preem Bensinstation) på följande adress Hollandsg. 1, 442 50, Ytterby.

Ytterby Bensinstation AB (Preem Bensinstation) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-01-11.

I Ytterby Bensinstation AB (Preem Bensinstation) så sitter följande personer i styrelsen: , , Karlsson, Ulrika Susanne som är född 1969 och har titeln Suppleant , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med petroleum och dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.