Orusts Sprängtjänst AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Orust och Orusts Sprängtjänst AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Orusts Sprängtjänst AB är ett av dem. Statusen för Orusts Sprängtjänst AB är att Bolaget är aktivt.

Orusts Sprängtjänst AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-09-29. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Orust där företaget finns i jobbar för att företag som Orusts Sprängtjänst AB ska trivas.

Orusts Sprängtjänst AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-12. I Orust så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sprängnings- och schaktningsarbeten, mark- och anläggningsentreprenader, förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Orusts Sprängtjänst AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-12.

Idag är Orusts Sprängtjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Orust.

Vill man komma i kontakt med Orusts Sprängtjänst AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-20014.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Orusts Sprängtjänst AB är Gustavsson, Mats Jan Mikael som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensson, Folke Tomas som är född 1947 och har titeln Suppleant, Svensson, Bernt Tore Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, Leesment, Rein Leo som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Orusts Sprängtjänst AB har 556712-0430 som sitt organisationsnummer.