Torgersson Transport AB

Västra Götalands län

Information

Torgersson Transport AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Orust som är den kommunen där Torgersson Transport AB finns. I Orust så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Torgersson Transport AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Torgersson Transport AB har haft sedan 2006-02-10. Torgersson Transport AB har funnits sedan och 2006-02-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Torgersson Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandv. 4, 473 34, Henån men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0304-31330.

Orust arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Torgersson Transport AB Privat, ej börsnoterat.

Torgersson Transport AB har idag 556682-8504 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Torgersson Transport AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva båttransporter och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Torgersson Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Torgersson, Tryggve Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kerstin Linnéa som är född 1939 och har titeln Suppleant, Wejkum, Brygt Folke som är född 1952 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .