Dalhagen Bygg AB

Västra Götalands län

Information

Dalhagen Bygg AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Orust som är den kommunen där Dalhagen Bygg AB finns. I Orust så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dalhagen Bygg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Dalhagen Bygg AB har haft sedan 2005-06-16. Dalhagen Bygg AB har funnits sedan och 2005-06-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Dalhagen Bygg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nötskär 220, 474 96, Nösund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0304-20532.

Orust arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Dalhagen Bygg AB Privat, ej börsnoterat.

Dalhagen Bygg AB har idag 556680-3796 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Dalhagen Bygg AB

Bolaget skall bedriva byggentreprenad med företrädesvis snickeriarbeten och därmed förenlig verksamhet.

I Dalhagen Bygg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Falk, Gert Anders som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falk, Hans Roger som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Gert Roger som är född 1945 och har titeln Suppleant, Blomqvist, Lars Jonas som är född 1961 och har titeln Revisor, Roger Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .