Pharmaval AB

Västra Götalands län

Information

Pharmaval AB är ett bolag som finns i Orust. I Pharmaval AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hygrell, Sofia Antoinette Kristina som är född 1968 och har titeln VD, Hygrell, Jan Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hygrell, Sofia Antoinette Kristina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Berglund, Conny Karl Gustaf som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pharmaval AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pharmaval AB på telefon 0304-32750.

Bolaget skall bedriva svetsningsarbeten samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pharmaval AB av bolagstypen Aktiebolag.

Pharmaval AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Orust arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Pharmaval AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och Pharmaval AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pharmaval AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Pharmaval AB har 556679-3039 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.