Mobila Datasystem på kusten AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Orust och Mobila Datasystem på kusten AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Mobila Datasystem på kusten AB är ett av dem. Statusen för Mobila Datasystem på kusten AB är att Bolaget är aktivt.

Mobila Datasystem på kusten AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-09-04. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Orust där företaget finns i jobbar för att företag som Mobila Datasystem på kusten AB ska trivas.

Mobila Datasystem på kusten AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-27. I Orust så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall sälja, konstruera och marknadsföra datasystem för fartyg, fordon och flygfarkoster, importera och exportera till- behör för båtar, konstruera kvalitetsmanualer för båtar samt bedriva utbildning inom båtbranschen och marinbiologi samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mobila Datasystem på kusten AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-17.

Idag är Mobila Datasystem på kusten AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Orust.

Vill man komma i kontakt med Mobila Datasystem på kusten AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5901387.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Mobila Datasystem på kusten AB är Emanuelsson, Jörgen som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Emanuelsson, Eva Kristina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Stefan som är född 1956 och har titeln Revisor, RedoNova Ekonomi & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Mobila Datasystem på kusten AB har 556665-8885 som sitt organisationsnummer.