Bäve Energi & Maskinservice AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva service- och underhållsarbeten, främst svetsning, rördragning och montage, företrädesvis inom mekanisk verkstadsindustri, dessutom idka därmed förenlig verksamhet samt tillverkning i egen verkstad. Bolaget ska även bedriva tvätt och handel av arbetskläder samt skyddsmaterial.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bäve Energi & Maskinservice AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Orust så är Bäve Energi & Maskinservice AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Orust arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Orust och i Västra Götalands län. Redan 2004-07-22 så skapades Bäve Energi & Maskinservice AB och bolaget är har F-skattsedel Bäve Energi & Maskinservice AB har haft det sedan 2004-09-09.

Bäve Energi & Maskinservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-09

556664-2913 är organisationsnummret för bolaget som finns i Orust.

Just nu är Bäve Energi & Maskinservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bäve Energi & Maskinservice AB så går det att nå dem via telefon på 070-5339155 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bäve Energi & Maskinservice AB är Fredriksson, Ralph Allan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Ulf Erik som är född 1958 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .