Scanfjord Mollösund AB

Västra Götalands län

Information

Scanfjord Mollösund AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Orust som är den kommunen där Scanfjord Mollösund AB finns. I Orust så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Scanfjord Mollösund AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Scanfjord Mollösund AB har haft sedan 2004-11-11. Scanfjord Mollösund AB har funnits sedan och 2004-11-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Scanfjord Mollösund AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5921595.

Orust arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Scanfjord Mollösund AB Privat, ej börsnoterat.

Scanfjord Mollösund AB har idag 556661-1926 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Granhed, Per Anders är den som för stunden ansvarar för Scanfjord Mollösund AB

Bolaget skall tillhandahålla varor och tjänster inom vattenbruk och marinteknik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Scanfjord Mollösund AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Granhed, Per Anders som är född 1956 och har titeln VD, Granhed, Per Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlström, Dan Arne Thomas som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Birgitta Anne-Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Pauli, Johan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.