Ellös Sjögård AB

Västra Götalands län

Information

556642-5459 är organisationsnummer för företaget Ellös Sjögård AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ellös Sjögård AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Orust som är den kommunen som Ellös Sjögård AB finns i.

Ellös Sjögård AB har varit registrerat sedan 2003-03-24 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ellös Sjögård AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-11.

Ellös Sjögård AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Orust som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ellös Sjögård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlsson, Kurt Ingvar -Gustafsson, Bengt Arne Lennart

Vill ni komma i kontakt med Ellös Sjögård AB så kan ni göra det på telefon genom 0304-51030 eller genom brev på följande adress:
Ravinv. 2, 474 31, Ellös

Bolaget skall bedriva hotell-, konferens- och restaurangverksamhet samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ellös Sjögård AB och det är Gustafsson, Bengt Arne Lennart som är född 1948 och har titeln VD, Gustafsson, Bengt Arne Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Kurt Ingvar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Hans Börje som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Laurell, Maria Kristina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Per Hasse som är född 1957 och har titeln RevisorRevexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,