Hjälma Ekogård AB

Västra Götalands län

Information

Hjälma Ekogård AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Orust som är den kommunen där Hjälma Ekogård AB finns. I Orust så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hjälma Ekogård AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hjälma Ekogård AB har haft sedan 2002-09-26. Hjälma Ekogård AB har funnits sedan och 2002-09-26 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hjälma Ekogård AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Långelanda-Röra 121, 472 93, Svanesund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0304-45117.

Orust arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hjälma Ekogård AB Privat, ej börsnoterat.

Hjälma Ekogård AB har idag 556630-6899 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Hjälma Ekogård AB

Bolaget skall bedriva jord och skogsbruk, hästverksamhet såsom hästuppfödning och ridutbildning, entreprenad och legoarbete avseende väg och byggentreprenad, hantverk, legotillverkning av djurtillbehör och svets och smide, kontorstjänster, gårdsbutik, inköp och försäljning av djur och gårdstillbehör, maskin- uthyrning, turistverksamhet med stuguthyrning, byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Hjälma Ekogård AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Bengt Sture Georg som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Sonny Yngve som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kerstin Ann-Marie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Niklasson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor, .