MR Mur & Puts i Henån AB

Västra Götalands län

Information

MR Mur & Puts i Henån AB är ett av många företag som finns i Orust. Det är nämligen den kommunen som MR Mur & Puts i Henån AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MR Mur & Puts i Henån AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-08-05.

MR Mur & Puts i Henån AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-04-29. Men sedan 2002-08-05 så har MR Mur & Puts i Henån AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nordhamnen 320, 473 95, Henån. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MR Mur & Puts i Henån AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-4020333.

Orust arbetar för att företag som MR Mur & Puts i Henån AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MR Mur & Puts i Henån AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva mark- och grundentreprenader, byggnadsverksamhet samt nybyggnation av småhus, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MR Mur & Puts i Henån AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MR Mur & Puts i Henån AB och det är följande personer, Åhlander, Gunnar Roger Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsdotter, Gunvor Marita som är född 1961 och har titeln Suppleant, Adlercreutz, Agneta Kristina som är född 1951 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MR Mur & Puts i Henån AB är 556627-3693.