Knoden Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Orust och Knoden Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Knoden Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Knoden Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Knoden Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-26. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Orust där företaget finns i jobbar för att företag som Knoden Aktiebolag ska trivas.

Knoden Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-09. I Orust så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva administrativa servicefunktioner för hotell- och konferensanläggningar. sälja konferens- och fritids aktiviteter till såväl företag som privatpersoner. Sälja utbild- ningar inom sjösäkerhet, ledarskap och teambuilding. Att produ- cera och förvalta fastigheter och utbildningsanläggningar. Samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Knoden Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-09.

Idag är Knoden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Orust.

Vill man komma i kontakt med Knoden Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9878120.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Knoden Aktiebolag är Karlsson, Rolf Gunnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Grundén, Gunnel Viktoria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Karlén, Patrik Johan Robert som är född 1966 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Knoden Aktiebolag har 556625-6979 som sitt organisationsnummer.