Olssons Handelshus AB

Västra Götalands län

Information

Olssons Handelshus AB är ett av många företag som finns i Orust. Det är nämligen den kommunen som Olssons Handelshus AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Olssons Handelshus AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-10-17.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Slätthultsv. 12, 474 31, Ellös. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Olssons Handelshus AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Orust arbetar för att företag som Olssons Handelshus AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Olssons Handelshus AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva import och handel med marina produkter främst utrustning till fritidsbåtar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Olssons Handelshus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Olssons Handelshus AB och det är följande personer, Olsson, Kaj Fritz Henrik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Mats Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolvson, Gunnel Ann-Christin som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, du Hane, Martin Gustaf som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Olssons Handelshus AB är 556617-0154.