Gråbo Invest Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556600-8768 är organisationsnummer för verksamheten Gråbo Invest Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gråbo Invest Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Orust som är den kommunen som Gråbo Invest Aktiebolag finns i.

Gråbo Invest Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-11-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gråbo Invest Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-29.

Gråbo Invest Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Orust som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gråbo Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gråbo Invest Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-800780 eller genom brev på följande adress:
Lärkträdsv. 24, 473 32, Henån

Bolaget skall förvalta fast egendom, bedriva handel med och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gråbo Invest Aktiebolag och det är Andersson, John Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Köhler Arvidsson, Birgitta Märta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Mikael som är född 1964 och har titeln Delgivningsbar person, Börjesson, Björn Christer Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Norberg, Per Ove Mikael som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Konrev som är född och har titeln Revisor