Alcon Högtryckstvättar Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556562-2940 är organisationsnummer för företaget Alcon Högtryckstvättar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alcon Högtryckstvättar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Orust som är den kommunen som Alcon Högtryckstvättar Aktiebolag finns i.

Alcon Högtryckstvättar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1998-11-16 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alcon Högtryckstvättar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Alcon Högtryckstvättar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Orust som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Alcon Högtryckstvättar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Jan Helge -Jakobsson, Bengt Olof -Jakobsson, Olof Conny

Vill ni komma i kontakt med Alcon Högtryckstvättar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0304-44235 eller genom brev på följande adress:
Berga 435, 472 93, Svanesund

Bolaget skall bedriva konsulterande ingenjörsbyrå, tillverkning och handel med tvättutrustning, (högtryckstvättar) kemikalie- påläggare, industridammsugare samt övriga rengöringsprodukter jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alcon Högtryckstvättar Aktiebolag och det är Jakobsson, Bengt Olof som är född 1935 och har titeln VD, Jakobsson, Bengt Olof som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan Helge som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Olof Conny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Leesment, Rein Leo som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor