Kjelléns Maskinunderhåll AB

Västra Götalands län

Information

556548-9761 är organisationsnummer för företaget Kjelléns Maskinunderhåll AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kjelléns Maskinunderhåll AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Orust som är den kommunen som Kjelléns Maskinunderhåll AB finns i.

Kjelléns Maskinunderhåll AB har varit registrerat sedan 1997-11-24 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kjelléns Maskinunderhåll AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Kjelléns Maskinunderhåll AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Orust som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kjelléns Maskinunderhåll AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kjelléns Maskinunderhåll AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Bergsv. 43, 444 42, Stenungsund

Bolaget skall bedriva konsult och underhållsverksamhet avseende gruvmaskiner och entreprenadmaskiner, handel och service inom bil, fritid och marina sektorn, konsultverksamhet inom vårdsektorn och personaluthyrning samt förvalta värdepapper och fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kjelléns Maskinunderhåll AB och det är Nyholm, Ulf Christer som är född 1949 och har titeln VD, Nyholm, Ulf Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lars Erik Anders som är född 1954 och har titeln Suppleant, Niklasson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor,