Schenk Trading & Transport Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Schenk Trading & Transport Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Orust som är den kommunen där Schenk Trading & Transport Aktiebolag finns. I Orust så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Schenk Trading & Transport Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Schenk Trading & Transport Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Schenk Trading & Transport Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Schenk Trading & Transport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Elv. 2, 472 95, Varekil men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0304-10777.

Orust arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Schenk Trading & Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Schenk Trading & Transport Aktiebolag har idag 556503-5309 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Schenk, Sidsel Synöve -Schenk, Urs är den som för stunden ansvarar för Schenk Trading & Transport Aktiebolag

Bolaget skall bedriva spedition, nationella och internationella transporter och spedition och därmed förenlig verksamhet. Båt och bilförsäljning med tillbehör.

I Schenk Trading & Transport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schenk, Urs som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Schenk, Sidsel Synöve som är född 1955 och har titeln Suppleant, Olsson, Maj Ing-Britt som är född 1947 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor, .