Orust Betongtransport AB

Västra Götalands län

Information

Orust Betongtransport AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Orust som är den kommunen där Orust Betongtransport AB finns. I Orust så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Orust Betongtransport AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Orust Betongtransport AB har haft sedan 1996-01-01. Orust Betongtransport AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Orust Betongtransport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Näs 235, 472 93, Svanesund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6267779.

Orust arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Orust Betongtransport AB Privat, ej börsnoterat.

Orust Betongtransport AB har idag 556500-2598 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Orust Betongtransport AB

Föremålet för bolagets verksamhet är bedrivande av godstransporter och entreprenadverksamhet inom bygg och anläggningsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

I Orust Betongtransport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sällström, Mathias Bengt Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Daniel Hans Tobias som är född 1978 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kjell Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor, .