Bilaktiebolaget Wetterström & Johnsson på Tjörn

Västra Götalands län

Information

Bilaktiebolaget Wetterström & Johnsson på Tjörn är ett av många företag som finns i Orust. Det är nämligen den kommunen som Bilaktiebolaget Wetterström & Johnsson på Tjörn finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bilaktiebolaget Wetterström & Johnsson på Tjörn är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-03-13.

Bilaktiebolaget Wetterström & Johnsson på Tjörn som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-11-02. Men sedan 2003-03-13 så har Bilaktiebolaget Wetterström & Johnsson på Tjörn varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Slussen 255, 473 92, Henån. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bilaktiebolaget Wetterström & Johnsson på Tjörn så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0304-37760.

Orust arbetar för att företag som Bilaktiebolaget Wetterström & Johnsson på Tjörn ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bilaktiebolaget Wetterström & Johnsson på Tjörn. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med bilar samt leasing- och avbetalningsaffärer i anslutning därtill samt bilverkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bilaktiebolaget Wetterström & Johnsson på Tjörn är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bilaktiebolaget Wetterström & Johnsson på Tjörn och det är följande personer, Johnsson, Roy Claes-Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Ingrid Margareta som är född 1931 och har titeln Suppleant, Olsson, Maj Ing-Britt som är född 1947 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bilaktiebolaget Wetterström & Johnsson på Tjörn är 556498-2378.