Håkans Rör AB

Västra Götalands län

Information

Håkans Rör AB är ett av många verksamheter som finns i Orust. Det är nämligen den kommunen som Håkans Rör AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Håkans Rör AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-01-18.

Håkans Rör AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-01-24. Men sedan 1999-01-01 så har Håkans Rör AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tyfta 539, 473 98, Henån. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Håkans Rör AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0304-47097.

Orust arbetar för att verksamheter som Håkans Rör AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Håkans Rör AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall utföra VVS-installationer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Håkans Rör AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Håkans Rör AB och det är följande personer, Olsson, Kjell Börje Håkan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Nancy Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bengt Peter som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Håkans Rör AB är 556481-3045.