Bergsbyggarna på Orust Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Orust finns det ett Aktiebolag som heter Bergsbyggarna på Orust Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Bergsbyggarna på Orust Aktiebolag i Västra Götalands län. Orust är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bergsbyggarna på Orust Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1993-11-03 så har Bergsbyggarna på Orust Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bergsbyggarna på Orust Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Orust.

Vill man komma i kontakt med Bergsbyggarna på Orust Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Nävrekärrsv. 57, 473 32, Henån. Vi ni istället prata med Bergsbyggarna på Orust Aktiebolag så kan ni göra det på 070-5115456.

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenader, jakt och fiske, förvalta lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Dan Anders Ronny som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jerry Karl-Gustav som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Jakob Martin som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hegmo, Anders Dan Axel som är född 1964 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Dan Anders Ronny -Andersson, Jerry Karl-Gustav -Gunnarsson, Jakob Martin .

Bergsbyggarna på Orust Aktiebolag har 556474-9280 som sitt organisationsnummer.