Aktiebolaget Kommentar

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Kommentar är ett företag som finns i Orust. I Aktiebolaget Kommentar finns det lite olika personer som är förknippade och det är Oldsberg, Ingvar Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritze, Jan Olof som är född 1947 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Standrev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Kommentar så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Kommentar på telefon 070-5890616.

Bolaget skall bedriva TV-produktion, PR-verksamhet, verksamhet som programledare och konferencier, förvaltning av och handel med fast egendom och värdepapper samt uthyrning av lägenheter och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Kommentar av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Kommentar är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Orust arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Kommentar innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Kommentar är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Kommentar så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Kommentar har 556414-5588 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.