Johan Gedda AB

Västra Götalands län

Information

Johan Gedda AB är ett av många företag som finns i Orust. Det är nämligen den kommunen som Johan Gedda AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Johan Gedda AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Johan Gedda AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-11-13. Men sedan 1996-01-01 så har Johan Gedda AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fiskhamnsg. 4, 414 58, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Johan Gedda AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-681970.

Orust arbetar för att företag som Johan Gedda AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Johan Gedda AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är Internationell rådgivning och ekonomisk konsultation företrädelsevis gentemot dataindustrin, handel med aktier och andelar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Johan Gedda AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Johan Gedda AB och det är följande personer, Gedda, Johan Harald som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ohlsson, Per Torgny Wilhelm som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ohlsson, Per Torgny Wilhelm som är född 1950 och har titeln Delgivningsbar person, Adrian & Partners AB som är född och har titeln Revisor, Adrian, Maria Helena Kristina som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Johan Gedda AB är 556411-3255.