Gunnar Grävare Orust Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Gunnar Grävare Orust Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Orust som är den kommunen där Gunnar Grävare Orust Aktiebolag finns. I Orust så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gunnar Grävare Orust Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Gunnar Grävare Orust Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Gunnar Grävare Orust Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Gunnar Grävare Orust Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Svanvik 157, 472 95, Varekil men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0304-10346.

Orust arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Gunnar Grävare Orust Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gunnar Grävare Orust Aktiebolag har idag 556368-5253 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gunnar Grävare Orust Aktiebolag

Bolaget skall bedriva anläggningsentreprenader, åkeriverksamhet, transportverksamhet och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta lös och fast egendom.

I Gunnar Grävare Orust Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Dan Eric Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Neta Ruth Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Wallsten, David Verner som är född 1944 och har titeln Revisor, Wallstens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .