Halsefjord Import AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är import av inredningsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Halsefjord Import AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Orust så är Halsefjord Import AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Orust arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Orust och i Västra Götalands län. Redan 1989-01-16 så skapades Halsefjord Import AB och företaget är har F-skattsedel Halsefjord Import AB har haft det sedan 1994-01-01.

Halsefjord Import AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556348-4624 är organisationsnummret för företaget som finns i Orust.

Just nu är Halsefjord Import AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Halsefjord Import AB så går det att nå dem via telefon på 0304-45180 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Halsefjord Import AB är Götmark, Lars Tore som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Götmark, Håkan Sune som är född 1948 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Christina Margareta som är född 1973 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor, .