Semtek Söderström Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall idka handel, tillverkning och reparation av elektriska, elektroniska och mekaniska enheter för i huvudsak byggnads-, verkstadstekniska- och motsvarande områden samt verka som konsult inom samma branscher.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Semtek Söderström Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Orust så är Semtek Söderström Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Orust arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Orust och i Västra Götalands län. Redan 1988-03-10 så skapades Semtek Söderström Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Semtek Söderström Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Semtek Söderström Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556320-4329 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Orust.

Just nu är Semtek Söderström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Semtek Söderström Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0304-31857 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Söderström, Gull-Britt Solveig Ing. -Söderström, Stig Lennart Agne -Söderström, Stig Yngve Ragnar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Semtek Söderström Aktiebolag är Söderström, Gull-Britt Solveig Ing. som är född 1940 och har titeln Extern firmatecknare, Söderström, Stig Lennart Agne som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Stig Yngve Ragnar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Holländer, Philippa Louisa som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .