Eltjänst i Svanesund Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Eltjänst i Svanesund Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Orust. Det är nämligen den kommunen som Eltjänst i Svanesund Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Eltjänst i Svanesund Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Eltjänst i Svanesund Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1987-02-09. Men sedan 1987-01-01 så har Eltjänst i Svanesund Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bäckv. 3, 472 31, Svanesund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eltjänst i Svanesund Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0304-44045.

Orust arbetar för att verksamheter som Eltjänst i Svanesund Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eltjänst i Svanesund Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall idka handel med hushållsmaskiner och andra elektriska maskiner mm samt utföra elektriska installationer.

Firmatecknare för Eltjänst i Svanesund Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eltjänst i Svanesund Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Lars Ingemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamson, Tore Christer som är född 1955 och har titeln Suppleant, Rydell, Bengt Åke Bertil som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Eltjänst i Svanesund Aktiebolag är 556289-6380.