Ströms Stenhuggeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ströms Stenhuggeri Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Orust som är den kommunen där Ströms Stenhuggeri Aktiebolag finns. I Orust så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ströms Stenhuggeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ströms Stenhuggeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ströms Stenhuggeri Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ströms Stenhuggeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Landsv. 38, 474 95, Hälleviksstrand men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0304-52260.

Orust arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ströms Stenhuggeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ströms Stenhuggeri Aktiebolag har idag 556270-7769 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Ströms Stenhuggeri Aktiebolag

Bolaget skall idka stenhuggeri samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ströms Stenhuggeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ström, Mats Örjan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ström, Claes-Håkan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Ingrid Ros-Mari som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ström, Mats Patrik som är född 1986 och har titeln Suppleant, Niklasson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor.