Larssons Gräv & Transport Orust AB

Västra Götalands län

Information

556260-2259 är organisationsnummer för bolaget Larssons Gräv & Transport Orust AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Larssons Gräv & Transport Orust AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Orust som är den kommunen som Larssons Gräv & Transport Orust AB finns i.

Larssons Gräv & Transport Orust AB har varit registrerat sedan 1985-07-16 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Larssons Gräv & Transport Orust AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Larssons Gräv & Transport Orust AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Orust som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Larssons Gräv & Transport Orust AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Larssons Gräv & Transport Orust AB så kan ni göra det på telefon genom 0304-52588 eller genom brev på följande adress:
Sollid 341, 474 94, Hälleviksstrand

Bolaget skall driva verksamhet inom transport och åkeribranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Larssons Gräv & Transport Orust AB och det är Larsson, Kathrin Lilian Elisabeth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Harry som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anders Christian Andreas som är född 1977 och har titeln Suppleant, Olsson, Mats Rune som är född 1960 och har titeln Revisor, Adrian & Partners AB som är född och har titeln Revisor,