Martin & Son Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva guld-och smyckeförsäljning, urreparationer, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Martin & Son Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Orust så är Martin & Son Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Orust arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Orust och i Västra Götalands län. Redan 1984-05-28 så skapades Martin & Son Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Martin & Son Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Martin & Son Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556244-2482 är organisationsnummret för bolaget som finns i Orust.

Just nu är Martin & Son Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Martin & Son Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0522-88090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Martin, Bo -Martin, Richard

Följande personer är på något sätt aktiva inom Martin & Son Aktiebolag är Martin, Bo som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Martin, Richard som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Margareta Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Bertén, Lars Göran Gustaf som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .