M.A. Service Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

M.A. Service Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Orust. Det är nämligen den kommunen som M.A. Service Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

M.A. Service Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

M.A. Service Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1982-09-22. Men sedan 1985-01-01 så har M.A. Service Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mors Eklund 3, 474 92, Ellös. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på M.A. Service Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0304-51080.

Orust arbetar för att bolag som M.A. Service Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för M.A. Service Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall utföra service på sjukvårdsutrustning, försäljning av reservdelar i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för M.A. Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till M.A. Service Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Hans-Johan Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Gunnar som är född 1936 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för M.A. Service Aktiebolag är 556220-7208.