Stillingsöns Bygg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Orust och Stillingsöns Bygg Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Stillingsöns Bygg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stillingsöns Bygg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Stillingsöns Bygg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-03-19. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Orust där företaget finns i jobbar för att företag som Stillingsöns Bygg Aktiebolag ska trivas.

Stillingsöns Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Orust så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra byggnadsarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stillingsöns Bygg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Stillingsöns Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Orust.

Vill man komma i kontakt med Stillingsöns Bygg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-43070.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Stillingsöns Bygg Aktiebolag är Olsson, Carl Anders Johnny som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Tage Morgan som är född 1955 och har titeln Suppleant, Eckert, Anders Bertil som är född 1959 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Stillingsöns Bygg Aktiebolag har 556209-2246 som sitt organisationsnummer.