Processinstallationer i Henån Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Processinstallationer i Henån Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Orust här finns det många olika Aktiebolag. Processinstallationer i Henån Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Orust jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Processinstallationer i Henån Aktiebolag är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556206-2694.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0303-82600 alternativt besöka eller skicka post till Processinstallationer i Henån Aktiebolag på följande adress Kraftverksv., 444 32, Stenungsund.

Processinstallationer i Henån Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Processinstallationer i Henån Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Malila, Asko Reino Emil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Malila, Marja-Terttu som är född 1949 och har titeln Suppleant , Sterling Hermansson, Elisabeth Maria som är född 1950 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva byggnadsentreprenader, fastighets- och värde- pappersförvaltning samt köp och försäljning av fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.