Henåns Motor- & Bilverkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Orust finns det ett Aktiebolag som heter Henåns Motor- & Bilverkstad Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Henåns Motor- & Bilverkstad Aktiebolag i Västra Götalands län. Orust är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Henåns Motor- & Bilverkstad Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1971-12-20 så har Henåns Motor- & Bilverkstad Aktiebolag varit registrerat och sedan 1974-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Henåns Motor- & Bilverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Orust.

Vill man komma i kontakt med Henåns Motor- & Bilverkstad Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Furuv. 1, 473 34, Henån. Vi ni istället prata med Henåns Motor- & Bilverkstad Aktiebolag så kan ni göra det på 0304-30149.

Bolaget skall bedriva bilverkstads- och motorverkstadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Stahlin, Ulf Robert Torbjörn som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Stahlin, Ingrid som är född 1928 och har titeln Suppleant, Rydell, Bengt Åke Bertil som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Stahlin, Ingrid -Stahlin, Ulf Robert Torbjörn .

Henåns Motor- & Bilverkstad Aktiebolag har 556155-6175 som sitt organisationsnummer.