Auto 7H i Uddevalla AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Auto 7H i Uddevalla AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Orust här finns det många olika Aktiebolag. Auto 7H i Uddevalla AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Orust jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Auto 7H i Uddevalla AB är momsregistrerat sedan1973-01-01 och har organisationsnummer 556144-2731.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0522-646550 alternativt besöka eller skicka post till Auto 7H i Uddevalla AB på följande adress Norgårdsv. 6, 451 75, Uddevalla.

Auto 7H i Uddevalla AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Auto 7H i Uddevalla AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Ivarsson, Lars Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av bilar, båtar och bil båt tillbehör, leasing och avbetalningshandel främst med bilar, utföra verkstadsarbeten på bilar samt idka därmed förenlig verksamhet.