Bröderna Martinssons Varvs Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bröderna Martinssons Varvs Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Orust. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Martinssons Varvs Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bröderna Martinssons Varvs Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Bröderna Martinssons Varvs Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1969-03-11. Men sedan 1980-01-01 så har Bröderna Martinssons Varvs Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Svineviken 351, 473 95, Henån. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Martinssons Varvs Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0304-59054.

Orust arbetar för att verksamheter som Bröderna Martinssons Varvs Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bröderna Martinssons Varvs Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva varvsrörelse.

Firmatecknare för Bröderna Martinssons Varvs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Martinssons Varvs Aktiebolag och det är följande personer, Martinsson, Folke Ingvar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Jens Henrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Anders Håkan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Niklasson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bröderna Martinssons Varvs Aktiebolag är 556124-3089.