F:A ANDERS RELFSSON MASKINARBETEN

Västra Götalands län

Information

550703-XXXX är organisationsnummer för verksamheten F:A ANDERS RELFSSON MASKINARBETEN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F:A ANDERS RELFSSON MASKINARBETEN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Orust som är den kommunen som F:A ANDERS RELFSSON MASKINARBETEN finns i.

F:A ANDERS RELFSSON MASKINARBETEN har varit registrerat sedan 1980-08-11 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för F:A ANDERS RELFSSON MASKINARBETEN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

F:A ANDERS RELFSSON MASKINARBETEN är och det finns flera verksamheter i Orust som också är .

Firmatecknare för F:A ANDERS RELFSSON MASKINARBETEN är följande:

Vill ni komma i kontakt med F:A ANDERS RELFSSON MASKINARBETEN så kan ni göra det på telefon genom 0304-22045 eller genom brev på följande adress:

Maskinarbeten inom lantbruk såsom skördetröskning m m

Det finns olika personer som har en koppling med F:A ANDERS RELFSSON MASKINARBETEN och det är RELFSSON, ANDERS JOHAN ERLAND som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,