Livsstil & Lavendel

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Orust och Livsstil & Lavendel är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Livsstil & Lavendel är ett av dem. Statusen för Livsstil & Lavendel är att Bolaget är aktivt.

Livsstil & Lavendel är ett Enskild firma och skapades 1977-02-23. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Orust där företaget finns i jobbar för att företag som Livsstil & Lavendel ska trivas.

Livsstil & Lavendel är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-27. I Orust så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Friskvård i form av massage, healing samt tillverkning av konst-slöjd hantverk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Livsstil & Lavendel är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04.

Idag är Livsstil & Lavendel och det finns flera företag som är det idag i Orust.

Vill man komma i kontakt med Livsstil & Lavendel så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-59309.

.

De som är på något sätt har med Livsstil & Lavendel är Karlsson, Laila Yvonne som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Livsstil & Lavendel har 541006-XXXX som sitt organisationsnummer.