INGES SVETS & MASKINSERVICE

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Orust och INGES SVETS & MASKINSERVICE är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och INGES SVETS & MASKINSERVICE är ett av dem. Statusen för INGES SVETS & MASKINSERVICE är att Bolaget är aktivt.

INGES SVETS & MASKINSERVICE är ett Enskild firma och skapades 1980-08-13. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Orust där företaget finns i jobbar för att företag som INGES SVETS & MASKINSERVICE ska trivas.

INGES SVETS & MASKINSERVICE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Orust så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Schaktentreprenader och maskinreparationer

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att INGES SVETS & MASKINSERVICE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är INGES SVETS & MASKINSERVICE och det finns flera företag som är det idag i Orust.

Vill man komma i kontakt med INGES SVETS & MASKINSERVICE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-20579.

.

De som är på något sätt har med INGES SVETS & MASKINSERVICE är SVENSSON, KURT INGE som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

INGES SVETS & MASKINSERVICE har 520312-XXXX som sitt organisationsnummer.