Kjells VA-Entreprenad i Henån

Västra Götalands län

Information

480402-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kjells VA-Entreprenad i Henån. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kjells VA-Entreprenad i Henån är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Orust som är den kommunen som Kjells VA-Entreprenad i Henån finns i.

Kjells VA-Entreprenad i Henån har varit registrerat sedan 2002-03-11 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kjells VA-Entreprenad i Henån så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kjells VA-Entreprenad i Henån är och det finns flera bolag i Orust som också är .

Firmatecknare för Kjells VA-Entreprenad i Henån är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kjells VA-Entreprenad i Henån så kan ni göra det på telefon genom 0304-47364 eller genom brev på följande adress:

Värme, vatten och sanitet samt entreprenad inom fastighetsskötsel.

Det finns olika personer som har en koppling med Kjells VA-Entreprenad i Henån och det är Johansson, Kjell Göte som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,