LEG.LÄK. BJÖRN ÅBERG KONSULTFIRMA

Västra Götalands län

Information

LEG.LÄK. BJÖRN ÅBERG KONSULTFIRMA är ett företag som finns i Orust. I LEG.LÄK. BJÖRN ÅBERG KONSULTFIRMA finns det lite olika personer som är förknippade och det är ÅBERG, BJÖRN GERHARD TORBJÖRNSSON som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med LEG.LÄK. BJÖRN ÅBERG KONSULTFIRMA så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LEG.LÄK. BJÖRN ÅBERG KONSULTFIRMA på telefon 0304-57123.

Sjukvård, undervisning, medicinsk teknik, medi- cinsk fotografering, språkservice (engelska, tys- ka, franska, spanska), sekreterarservice samt där- med jämförlig verksamhet

Idag är LEG.LÄK. BJÖRN ÅBERG KONSULTFIRMA av bolagstypen Enskild firma.

LEG.LÄK. BJÖRN ÅBERG KONSULTFIRMA är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Orust arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LEG.LÄK. BJÖRN ÅBERG KONSULTFIRMA innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LEG.LÄK. BJÖRN ÅBERG KONSULTFIRMA är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LEG.LÄK. BJÖRN ÅBERG KONSULTFIRMA så är det följande:

LEG.LÄK. BJÖRN ÅBERG KONSULTFIRMA har 460119-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.