Orust Antik

Västra Götalands län

Information

Orust Antik hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Orust som är den kommunen där Orust Antik finns. I Orust så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Orust Antik tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Orust Antik har haft sedan 1998-01-01. Orust Antik har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Orust Antik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0304-39448.

Orust arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Orust Antik har idag 450108-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Orust Antik

Antikt och semiantikt.

I Orust Antik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Czekansky, Ulla-Britt Signora som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, Czekansky, Wilfried Harald som är född 1942 och har titeln Prokurist, .