Morfars Hem & Fritid

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Orust och Morfars Hem & Fritid är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Morfars Hem & Fritid är ett av dem. Statusen för Morfars Hem & Fritid är att Bolaget är aktivt.

Morfars Hem & Fritid är ett Enskild firma och skapades 2006-09-16. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Orust där bolaget finns i jobbar för att bolag som Morfars Hem & Fritid ska trivas.

Morfars Hem & Fritid är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24. I Orust så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med hem-, hobby-, och fritidsartiklar såsom husgeråd, presentartiklar, leksaker, fritidskläder, samt sport- och friluftsartiklar såsom simglasögon, frisbee och pannlampor, via internet, marknad och postorder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Morfars Hem & Fritid är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24.

Idag är Morfars Hem & Fritid och det finns flera bolag som är det idag i Orust.

Vill man komma i kontakt med Morfars Hem & Fritid så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-50555.

.

De som är på något sätt har med Morfars Hem & Fritid är Segrén, Kent Allan som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Morfars Hem & Fritid har 441129-XXXX som sitt organisationsnummer.