Konsulthuset L-E Rådemo

Västra Götalands län

Information

Handel med utbildningsprodukter Utveckling och genomförande av studiedagar, kurser, seminarier och handledning. Utveckling och produktion av läromedel och diverse litteratur. Utveckling o produktion av yrkesutbildningar. Konsulttjänster inom teknik o pedagogik företrädesvis för utbildning. Förlagsverksamhet. Utredning o dokumentationsuppdrag företrädesvis utbildning. Internationellt tekniskt samarbete. Historik om fordons utveckling från 1950-talet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Konsulthuset L-E Rådemo vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Orust så är Konsulthuset L-E Rådemo en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Orust arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Orust och i Västra Götalands län. Redan 2007-08-31 så skapades Konsulthuset L-E Rådemo och verksamheten är har ej F-skattsedel.

420723-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Orust.

Just nu är Konsulthuset L-E Rådemo och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Konsulthuset L-E Rådemo så går det att nå dem via telefon på 0528-71144 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Konsulthuset L-E Rådemo är Rådemo, Lars-Erik William som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .