Firma Lars Åkerlind

Västra Götalands län

Information

I Orust finns det ett Enskild firma som heter Firma Lars Åkerlind. Det finns flera verksamheter som liknar Firma Lars Åkerlind i Västra Götalands län. Orust är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Firma Lars Åkerlind är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-09-23 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2002-03-19 så har Firma Lars Åkerlind varit registrerat och sedan 2004-09-23 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Firma Lars Åkerlind och det finns fler verksamheter som är det i Orust.

Vill man komma i kontakt med Firma Lars Åkerlind så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Firma Lars Åkerlind så kan ni göra det på 0304-51630.

Bedriva handel med konfektion samt konsultverksamhet i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet samt hamnförvaltning, leveransseglingar och båtvård.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Åkerlind, Lars Erik som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Firma Lars Åkerlind har 390129-XXXX som sitt organisationsnummer.