Orust Fisk

Västra Götalands län

Information

380909-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Orust Fisk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Orust Fisk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Orust som är den kommunen som Orust Fisk finns i.

Orust Fisk har varit registrerat sedan 2001-10-23 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Orust Fisk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-22.

Orust Fisk är och det finns flera verksamheter i Orust som också är .

Firmatecknare för Orust Fisk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Orust Fisk så kan ni göra det på telefon genom 070-6943964 eller genom brev på följande adress:

Handel med fisk, skaldjur och grönsaker.

Det finns olika personer som har en koppling med Orust Fisk och det är Manfjärd, Jan-Erik som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,