Nols Bud

Västra Götalands län

Information

350719-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Nols Bud. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nols Bud är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Orust som är den kommunen som Nols Bud finns i.

Nols Bud har varit registrerat sedan 1986-08-01 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nols Bud så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Nols Bud är och det finns flera verksamheter i Orust som också är .

Firmatecknare för Nols Bud är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nols Bud så kan ni göra det på telefon genom 0304-45417 eller genom brev på följande adress:

Godstransportverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nols Bud och det är Ryberg, Bengt Ossian som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma,