LINIKA allservice Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

LINIKA allservice Handelsbolag är en verksamhet som finns i Orust. I LINIKA allservice Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström Bunner, Monika Margareta som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Wallin, Linda Susanna som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med LINIKA allservice Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LINIKA allservice Handelsbolag på telefon 0304-751675.

Husållsnära tjänster, djurpassning. Även städning åt företag.

Idag är LINIKA allservice Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

LINIKA allservice Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Orust arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LINIKA allservice Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-23 och LINIKA allservice Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LINIKA allservice Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

LINIKA allservice Handelsbolag har 969728-7028 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.